Het raadsel van de liefde

In dit forum kan je boeken aanraden en bespreken.
Dit forum is publiekelijk toegankelijk het plaatsen van een artikel door niet leden wordt altijd eerst ter goedkeuring bij de beheerder voorgelegd.

De meeste boeken zijn direct te bestellen bij bol.com.
Naast de aantrekkelijke prijzen en de snelle levering ondersteunt u hiermee ook deze website.

Moderator: Youri

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Youri
Administrator
Administrator
Berichten: 815
Lid geworden op: vr 20 okt, 2006 12:05 am

Het raadsel van de liefde

Bericht door Youri »

1001004008504035

Beschrijving

In de bestseller Het raadsel van de liefde buigt Marianne Fredriksson zich over de verschillen tussen man en vrouw, en tussen verstand en intuïtie.

Recensie
NBD|Biblion recensie


Jan en Angelika zijn verliefd. Jan heeft een moeilijke jeugd gehad bij een moeder die hem totaal niet begreep. Hij is arts en wetenschapper, gespecialiseerd in stamceltechnologie. Jan probeert door zijn onderzoeken de natuur te begrijpen en te beinvloeden. Angelika is een erg gevoelige verpleegster met paranormale begaafdheden. De psychisch gestoorde moeder van Angelika is vroeg gestorven. Angelika wordt regelmatig geplaagd door stemmen. Zij gelooft dat mensen geleid worden door dromen en gevoelens. Hoewel ze erg veel van elkaar houden, blijken ze elkaar niet altijd te begrijpen. Als Angelika in verwachting raakt, voelt ze de dreiging van de stemmen en raakt daardoor in een psychose. Een verhaal over twee mensen die van elkaar houden ondanks grote verschillen; ze proberen vruchteloos elkaar te begrijpen. Hun liefde wordt breed uitgesponnen; tegen het einde raakt het verhaal in een sneltreinvaart waardoor de logica enigszins verdwijnt. Toch een ontroerend verhaal over de verschillen tussen mannen en vrouwen; er is erg veel aandacht voor maaltijden en eten. Paperback; normale druk.

(NBD|Biblion recensie, Redactie)
Met vriendelijke groet,
Youri
Plaats reactie