Vragenlijst voor documentaire PTSS bij tieners/mensen met een jeugdtrauma

Dit is het openbare forum waarin mensen van buitenaf (pers, onderwijs en mensen met andere beroepsmatige en/of commerciële belangen) vragen kunnen stellen aan leden van dit forum zonder daar voor te registreren.

Ook kan hier een PTSS gerelateerde website gepromoot worden. Echter per website maar 1 vermelding en een goed argument waarom je website voor mensen met PTSS waarde heeft.

Berichten worden altijd door de beheerder gescreend het kan dus even duren voordat je bericht zichtbaar wordt.

Personen waarvan het vermoeden bestaat dat deze zich beroepsmatig geregistreerd hebben op het forum worden zonder mededeling verwijderd.

Moderator: Youri

Plaats reactie
ianwesterbeek

Vragenlijst voor documentaire PTSS bij tieners/mensen met een jeugdtrauma

Bericht door ianwesterbeek »

Hallo allemaal,

Wij zijn Ian Westerbeek en Thijmen van Kesteren en voor school doen wij onderzoek naar Posttraumatische Stress Stoornis (PTSS) bij tieners en volwassenen met jeugdtrauma's. We maken een documentaire om kinderen, studenten, leraren en ouders voor te lichten over PTSS en het effect ervan op het dagelijks leven. Wij hopen dat als je tijd hebt, je deze enquête kunt invullen en ons kunt helpen met ons onderzoek. Het duurt ongeveer 10 minuten en is volledig anoniem. Alvast bedankt en we zijn je zeer dankbaar voor je hulp.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... g/viewform
Plaats reactie