Mededeling - Lees dit eerst!

Dit is het openbare forum waarin mensen van buitenaf (pers, onderwijs en mensen met andere beroepsmatige en/of commerciële belangen) vragen kunnen stellen aan leden van dit forum zonder daar voor te registreren.

Ook kan hier een PTSS gerelateerde website gepromoot worden. Echter per website maar 1 vermelding en een goed argument waarom je website voor mensen met PTSS waarde heeft.

Berichten worden altijd door de beheerder gescreend het kan dus even duren voordat je bericht zichtbaar wordt.

Personen waarvan het vermoeden bestaat dat deze zich beroepsmatig geregistreerd hebben op het forum worden zonder mededeling verwijderd.

Moderator: Youri

Gesloten
Gebruikersavatar
Youri
Administrator
Administrator
Berichten: 814
Lid geworden op: vr 20 okt, 2006 12:05 am

Mededeling - Lees dit eerst!

Bericht door Youri »

Dit forum is bedoeld voor mensen die een opleiding hebben of werken in bijvoorbeeld de gezondheidszorg/psychiatrie of andere beroepen waarbij men werkt met mensen met PTSS en vragen heeft voor mensen met een Posttraumatische stress stoornis.

Ook kan de media/pers en andere groepen mensen die op professioneel vlak te maken hebben met mensen met een post traumatische stress stoornis of andere vormen van trauma verwerking gebruikmaken van dit forum om vragen te stellen aan leden van dit forum (bijvoorbeeld om mee te werken aan een programma, onderzoek of interview).

Laat altijd een e-mailadres of telefoonnummer achter waarop je bereikbaar bent.

Registreren op het forum is voor bovengenoemde groepen niet wenselijk.
Wil je je toch registreren doe dit dan altijd in overleg met de beheerder van het forum.
Met vriendelijke groet,
Youri
Gesloten